Seuran toimintaa jalostetaan ja tapahtumia järjestetään jäsenille ympäri vuoden. Jäsenistölle tarjotaan perinteisten jalon vuosijuhlan ja Karhumäen valtauksen lisäksi jaloviinahenkisiä illanviettoja, excursioita ja mahdollisesti muitakin yhteistapahtumia. Lisäksi jalo seuramme tulee osallistumaan syksyllä fuksien vastaanottoon, Otasuunnistuksiin ja Kampuskarkeloihin.

 

Seuran excursiotoiminta käsittää edelleen jaloviina-aiheisia vierailuja, sekä vierailuja joissa mahdollisesti tutustutaan myös muihin fermentaatio- tahi tislausprosessin läpikäyneisiin tuotteisiin ja jaloihin elintarvikkeisiin. Tarkkoja excursiokohteita ei vielä haluta sitoa, jotta jäsenistö pääsisi nauttimaan jaloista yllätyksistä, mutta huhuja ulkomaanexcursioista on liikkunut.

 

Seuran tapahtumien lisäksi kannustamme jäsenistöämme päihdetyöhön, joka koostuu jäsenmaksuista koottavan lahjoituksen luovuttamisesta YTHS:n Otaniemen toimipisteelle sekä valistuksesta. Yhteistyötä päihdetyön saralla pohditaan myös Polyteknikkojen raittiusseuran kanssa. AC Jallun toimintaa jatketaan tarmokkaammin ja voitokkaammin kaikissa kilpailusarjoissa joihin se osallistuu.

 

Jaloviinaseuran pitkä taival kohti virallista rekisteröitymistä pyritään saattamaan loppuun vuoden aikana, mikäli PRH:n paatuneet byrokraatit niin suovat. Rekisteröinnin uskotaan kasvattavan seuramme uskottavuutta ja ryhdikkyyttä muiden teekkariyhdistysten joukossa.

 

Jaloveisun uusi painos yritetään saada tämän vuoden aikana ulos ja jakoon jäsenistölle. Jaloa sitsikirjaa myydään edelleen sihteeristön ja hallituksen kautta. Myös merkkimyyntiä jatketaan nettisivujen ja hallituksen toimesta.

 

Yritysyhteistyötä tehdään edelleen seuraa lähellä olevien tahojen kanssa, vaikkakin A-oikeuksien puuttuminen seuralta hieman vaikeuttaa sitä.

 

Jäsenmäärää lisätään erityisesti erilaisten AYY:n tapahtumien yhteydessä ja ympärivuotisesti viidakkorumpujen avulla. Yhteistyötä muihin korkeakouluihin yritetään kasvattaa ja sen turvin mahdollistaa akateemisen jaloviinaliikkeen maantieteellinen laajeneminen muihin maailman kaupunkeihin ja juurtumaan niiden kulttuureihin.

 

Jalon kulttuurin edistämiseksi voidaan jaloviinan puolesta tarvittaessa julkisesti ottaa kantaa. Hätätapauksessa voidaan myös ottaa ilman kantaa.