**Akateeminen jaloviinaseura Jallu**

 

 **Hallituksen kokous**

 

 

 **Pöytäkirja**

 

 **Aika: 21.07.2012 klo 10.00**

 

 **Paikka: Otaniemi, kisakylä**

 

 **Läsnä:**

 

 Tuomas Pylvänen

 Tapio Vierros 

 Antti Virta     

 Paavo Lehtelä

 Mikko Virta

 Peetu Westenius

 

 **Poissa:**

 

 Juha Ripatti

Mikko Virta

 **Sakot:**

 

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 10.10 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi 3. Työjärjestyksen hyväksyminen Hyväksytään työjärjestys muutoksitta 4. Vanhojen pöytäkirjojen hyväksyminen Hyväksyttiin kokousten 5&6 pöytäkirjat 5. Ilmoitusasiat

Paavo ei tuonut jallua kokoukseen, kokous paheksuu.Paavo puolustautuu tiukalla            aikataululla, mm graavisuolannut kalaa tms.

El Hefe on espanjaa ja tarkoittaa pomoa

6. Tiedotusasiat

Aurinko paistaa

Rempseät kesäpäivät luvassa perinteisin lajein: mm. Jallunheitto, -pituus, -viesti jne.

7. Raha-asiat

Hyväksyttiin Tuomaksen menotosite: 38,53 Kesäpäivien ruokiin ja juomiin 8. Jäsenasiat Tapio on vastaillut meileihin, kaikista ei ole kuulunut mitään takaisin.

Kesä on rankkaa aikaa jäsenvastaavalle, kun ei uusia tulokkaita oikein ole.

9. Äksöni

Fuksit tulloo

Paavo tutkii mahdollisuutta yhdistää otasuunnistuksen rasti ASS:n kanssa Paavo ja mikko miettivät rastin toteutusta, kysytään aktiivijäseniä auttamaan, koska suurin osa hallituksesta ranskassa Syksyn saunaillat Päivämäärät ja tilat varmistettiin 10. Urheiluasiat Tänään urheillaan rajusti takaapäin Mietitään lentopallovuoroja syssymmällä Metsästetään yksi citykani seuralle lemmikiksi 11. Seuraava kokous Otetaan syssymmällä, ranskan reissun jälkeen 12. Kertaus ja Meta Kerrattiin.

Poimitaan koivusta oksia, ja tehdään saunavihta. Eikä tehdä, kaikki on niin naamat ettei jakseta siivota Virran veljekset ovat keittiössä, niinkuin heidän kuuluukin!

13. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo. 10.58